Tuotemerkkimme

Tervetuloa tutustumaan Kimeika Oy:n valikoimasta löytyviin tuotemerkkeihin!

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman toimistokalusteita. Pystymme tarjoamaan toivottuja kokonaisratkaisuja käyttämällä eri valmistajien tuotteita. Meiltä löydätte mm. italialaisen Della Roveren upeat toimistokalusteet: työpöydät, mappikaapit, laatikostot, neuvottelupöydät, johtajankalusteet ja vastaanottotiskit. Italialaisen Kastelin valikoimasta tarjoamme laadukkaita, mukavia ja ergonomisia vierastuoleja, neuvottelutuoleja, työtuoleja, johtajantuoleja, odotustilan tuoleja, sohvia ja nojatuoleja.

Standard Office on valmistanut toimistokalusteita jo vuodesta 1944. Olemme Kimeikalla toimintamme alusta asti tarjonneet Standardin tuotteita asiakkaillemme. Valikoimasta löydätte erilaiset työpistekokonaisuudet, eli työpöydät, apupöydät, laatikostot, mappikaapit, hyllyt ja sermit. Lisäksi Standard valmistaa neuvottelupöytiä, vastaanottotiskejä ja toimistoihin sekä julkitiloihin sopivia sohvia ja nojatuoleja.

Nowy Styl on puolalainen yritys, joka valmistaa erilaisia kahvilakalusteita ja toimistokalusteita. Valikoimassa on tuoleja: vierastuolit, odotustilantuolit, työtuolit, kahvilatuolit, baarituolit sekä sohvat ja nojatuolit. Tarjolla myös pöytiä: kahvilapöytiä, odotustilan pöytiä, ruokalanpöytiä, taittopöytiä ja baaripöytiä. Lisäksi valikoimasta löytyy muutamia naulakoita.

Tronhill valmistaa laadukkaita istuimia Liettuassa. Valikoimasta löydätte johtajantuolit, työtuolit, vierastuolit ja neuvottelutuolit. Valvomoihin ja 24/7 työtä tekeville on tarjolla Kab Seating kestävät valvomotuolit.

Arkisto-, varasto- ja toimistotiloihin sekä myös koteihin tarjoamme ruotsalaisen Lunqvistin puuhyllyjä.

Meiltä saatte myös italialaisen Sartorin kauniit käsinkudotut matot. Laadukkaita design kalusteita löydätte italialaisen Tecnon valikoimasta. Yksi Tecnon upea pöytäsarja on Beta.

Yllämainittujen tuotemerkkien lisäksi löytyy valikoimastamme muidenkin valmistajien tuotteita. Teemme yhteistyötä useiden suomalaisten maahantuojien kanssa.

Logoa painamalla löydätte lisätietoja kyseisestä tuotemerkistä ja valmistajasta.
 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan