Kimeika Oy -Toimistokalusteet parempaan työpäivään

Yrityksemme Kimeika Oy on toiminut vuodesta 1994 alkaen toimistokalustealalla pääkaupunkiseudulla.  Kimeika Oy:ssä tarjoamme monipuolisia toimistokalusteratkaisuja niin pienten kuin suurtenkin asiakasyritystemme tarpeisiin. Toimitamme myös julkitilojen kalusteita kunta- ja kaupunkisektorille. Toimistokalusteemme sopivat mainiosti myös kotitoimistojen tilaratkaisuihin.

Kimeika Oy:ssä olemme olleet aina toimintamme alkuajoista lähtien mukana myös toimistokalusteiden kierrättämisessä. Olemme olleet mukana myös muutamissa kehitysyhteistyöhankkeissa ja toimittaneet hyväkuntoisia yrityskäytöstä poistettuja toimistokalusteita mm. Keniaan.

Kilpailukykymme Kimeika Oy:ssä perustuu mielestämme kokonaistaloudellisuuteen, - toisin sanoen -, tarjoamme hyvää laatua järkevään hintaan, - ja tietenkin hyvällä ja asiantuntevalla palvelulla.

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydätte toimistokalusteita monenlaiseen tarpeeseen ja toimintaympäristöön. Tarjoamme laadukkaita italialaisia toimistokalusteita ja toimitamme käytännöllisiä pienen budjetin kokonaisratkaisuja. Voimme kalustaa tilanne joko uusilla edullisilla tuotesarjoilla tai ratkaisemalla tarpeenne hyväkuntoisilla käytetyillä toimistokalusteilla. Myynnissä oleviin käytettyihin toimistokalustevalikoimiimme voitte tutustua lähemmin myös kohdasta käytetyt toimistokalusteet.

Kimeikalta löydätte kaikki toimisto- ja työtilojenne kalustamiseen tarvittavat tuotteet, kuten esimerkiksi:


Olemme avanneet myös verkkokaupan, jossa esittelemme ensisijaisesti uusia toimistokalusteita. Verkkokaupan tuotteisiin voitte tutustua lähemmin Kimeika Oy:n toimistokalusteiden verkkokaupan puolella, osoitteessa www.toimistokalustaja.fi.


Toimistokalusteiden lisäksi tarjoamme oheispalveluina kalusteiden kuljetus- ja asennuspalveluja, toimitilojenne suunnittelupalveluja 3D visualisoinnin avulla, sekä kalusteiden hankinnat rahoitusleasingillä. Kimeikalta voitte myös vuokrata kalusteita tilapäistarpeeseenne. Palveluihimme voitte tutustua lähemmin kohdasta muut palvelumme.
 

Myyntinäyttelymme
Myyntinäyttelymme on avoinna Ma-to kello 9-17 ja  palvelemme teitä osoitteessa: Viherkalliontie 8, 02710 ESPOO.
 
 
 


Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan