Käytetyt kaapit

Kimeikalla tarjoamme hyväkuntoisia käytettyjä kaappeja. Valikoimasta löydätte käytetyt mappikaapit, käytetyt rulokaapit, käytetyt vaatekaapit jne. Tarjolla on korkeita ja matalia kaappeja, täyskorkeilla ovilla tai alaovilla, osaan kaapeista löytyy avain lukkoon ja osaan taas ei. Käytetyistä kaapeista löydätte myös kaappeja eri leveyksillä ja syvyyksillä. Käytetyt kaapit soveltuvat hyvin mm. toimistoon, työmaalle, kotiin, mökille…

Alla löydätte kuvia valikoimastamme löytyvistä käytetyistä kaapeista. Kuvien teksteissä ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %. Pyrimme pitämään alla olevat kuvat ja saldot kaapeista ajan tasalla, mutta voitte kuitenkin tiedustella saatavuutta asiakaspalvelustamme. Annamme mielellämme lisätietoja tuotteista, kuten mittoja ja tarjouksia suuremmista eristä, sähköpostitse: ota yhteyttä.

Tarjoamme mielellämme myös käytettyjen kaappien lisäksi uusia kaappeja. Verkkokauppamme puolella, osoitteessa www.toimistokalustaja.fi ja kohdasta kaapit, pääsette tutustumaan tarkemmin uusiin mappikaappeihin ja vaatekaappeihin.

 


Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan