Kalusteiden kierrätys

Yritysmuuttojen ja toiminnan muutosten yhteydessä jää usein tarpeettomiksi kalusteita, joiden kierrätys on mm. ekologisesti järkevä vaihtoehto. Autamme mielellämme ylimääräisten kalusteiden ja tavaroiden poisviennissä, tarjoamalla kierrätyspalveluamme.

Mikäli teillä on tiedossa muutto ja haluatte uusiin tiloihinne uudet toimistokalusteet ja vanhat hyväkuntoiset jäävät ylimääräisiksi: tarjoamme mielellämme sekä uudet kalusteet että vanhojen kalusteiden kierrätyksen ja myös muuton. Eli koko paketti meiltä! Jos teillä on hyväkuntoisia käytettyjä kalusteita ja ostatte uudet kalusteet meiltä, voimme tarjota hyvitystä käytetyistä ehjistä kalusteistanne. Uusiin toimistokalusteisiin voitte tutustua kotisivujemme puolella kohdasta Tuotemerkkimme ja sieltä löytyy eri valmistajien kalusteista tietoa ja elektronisia esitteitä. Meillä on myös joitakin kalusteita suoraan tilattavissa verkkokaupasta: www.toimistokalustaja.fi.


Miten kierrätyspalvelumme toimii?

Hyväkuntoiset käytetyt kalusteet, joille uskomme, että voisi olla kauttamme kysyntää, voimme tarjota uudelleen käyttöön. Käytetyt toimistokalusteet sopivat esim. uusille yrityksille, jotka etsivät toimistokalusteita pienellä budjetilla ja joita eivät pienet käytön jäljet kalusteissa haittaa.

Olemme Kimeikalla olleet myös mukana muutamissa kehitysyhteistyöhankkeissa ja toimittaneet hyväkuntoisia yrityskäytöstä poistettuja toimistokalusteita mm. Keniaan.

Huonommankuntoiset käytetyt kalusteet puramme ja lajittelemme: puu, metalli ja muoviosat erikseen. Eri materiaalit toimitetaan jäteasemalle, omille pisteilleen, joista suurin osa materiaaleista hyödynnetään esim. energiaksi. Joskus saattaa olla tilanne, että työpöydän pöytälevy on huonokuntoinen ja metallijalat ovat hyvässä kunnossa. Tällöin voimme ottaa metallijalat uudelleen käyttöön ja kierrätämme ainoastaan pöytälevyn kierrätysaseman puu- pisteelle.

Käytettyjen kalusteiden tyhjennyksistä/ kierrätyksistä veloitamme tuntihinnan, kuluneen työajan mukaan. Lisäksi veloitamme punnitusmaksun ja kierrätysmaksun, joka muodostuu tavaroiden kokonaispainosta. Eri materiaaleilla on omat hintansa. Kun olemme lajitelleet materiaalit toisistaan, on jäteasemalla helppo sijoittaa eri tavarat omille pisteilleen.

Kalustekierrätyksien yhteydessä hoidamme myös muiden tavaroiden kierrätyksen, kuten asiakirjojen vienti paperintuhoukseen ja elektroniikkaromun poisvienti. Mikäli teillä on tällaisia hävitettäviä, niin ilmoitattehan siitä vielä erikseen, koska mm. paperintuhous vaatii erikseen ajanvarauksen.
 

Lisätietoja ja tarjouspyyntöjä kalusteiden kierrätysavusta voitte pyytää täyttämällä yhteydenottolomakkeemme: Ota yhteyttä.