Kab SeatingTervetuloa mukavuusalueelle!


KAB Seating Ltd

KAB Seating kuuluu Yhdysvaltalaiseen CVG yhtymään, jolla on tytäryhtiöitä Englannissa, Skandinaviassa, Keski-Euroopassa, Australiassa, Kiinassa ja USA:ssa. Kab Seatingin pääkonttori sijaitsee Englannissa, Northamptonissa. Työntekijöitä on yli 700 ja tuotanto- ja liiketilaa on yli 21.000 neliömetriä. Samoissa tiloissa toimii myös CVG Internationalin pääkonttori, joka on vastuussa muualla kuin Amerikassa tapahtuvasta toiminnasta.


Tausta työtuoleihin
KAB Seating -työtuolit on kehitetty kuljetus-, rakennus- ja maatalousajoneuvoteollisuuden malleista. Kuljettajanistuimen ja hyvän työtuolin ominaisuudethan ovat yhtäläiset. Työtuolien suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota British National Back Pain Associationin asettamiin kriteereihin. Selkävaivat on nimittäin toiseksi yleisin syy sairas poissa oloihin. Yksistään Englannissa menetetään vuosittain
70 miljoona työpäivää.
 
Miksi KAB Seating
Samassa asennossa istuminen koko päivän johtaa väistämättä jomotukseen ja kipuun. Oman etusi nimessä liikkuminen on velvollisuus. Liikkuminen jakaa tasaisemmin kehoon kohdistuvaa rasitusta ja jännittyneisyyttä.
KAB- työtuolit tarjoavat kaikille monipuoliset säätömahdollisuudet, joiden avulla jatkuva asennon vaihtaminen on helppoa.
KAB- tuolit tarjoavat säätömahdollisuuksia, jotka lieventävät jokapäiväistä kehoon kohdistuvaa rasitusta.
 
Valvomo, toimisto, neuvonta... 24/7 työt.

Kab Seating valvomotuolit voitte tilata helposti verkkokaupastamme: www.toimistokalustaja.fi --> Valvomotuolit.

kimeika oy
Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan