Nowy Styl


Nowy Styl on Puolalainen kalusteiden valmistaja. Valikoimasta löytyy kahvilakalusteet sekä toimistokalusteet. Nowy Styl valmistaa useita erinäköisiä kahvilatuoleja, toimistotuoleja ja odotustilan kalusteita kauniilla designilla. Toimiston voi sisustaa Nowy Stylen työtuoleilla tai vieras- / neuvottelutuoleilla. Valikoimasta löytyy myös laadukkaat sohvat ja nojatuolit odotus- tai aulatiloihin. Tarjolla on myös erilaisia pöytämalleja, mm. suosittu Rico taittopöytä ja Lena baaripöytä. Tuotteet sopivat myös erinomaisesti kotiin.

Nowy Stylen tuotteilla on 3 vuoden takuu (joissakin sohva sarjoissa 5 vuotta). Kalusteet on valmistettu julkisten tilojen vaatimusten mukaisesti. Toimitusaika on noin 6 viikkoa tilauksesta. Nowy Stylen tuotteet ovat tilaustuotteita, emme pidä niitä varastossa.

Tutustu ja ihastu Nowy Stylen kahvilakalusteisiin ja toimistokalusteisiin. Alla olevia kuvasto-kuvia painamalla, pääset katsomaan Nowy Stylen elektroonisia esitteitä. Esitteiden lopussa löytyy tuotteiden materiaalivaihtoehdot. Kalusteista voit pyytää hintatarjousta sähköpostitse osoitteesta info@kimeika.fi.

Osa tuotteista löytyy myös Kimeikan verkkokaupasta, osoitteesta www.toimistokalustaja.fi -> Tuotemerkkimme -> Nowy Styl.

 

Kuvasto 2017:
Työtuolit, neuvottelutuolit,
asiakastuolit, kahvilatuolit,
taittopöydät, baaripöydät

Kuvasto 2017:
Sohvat ja nojatuolit,
sohvapöydät

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan