Käytetyt Toimistokalusteet

Valikoimastamme löydätte myös käytetyt toimistokalusteet.
Yritysmuuttojen ja toiminnan muutosten yhteydessä jää usein tarpeettomiksi hyväkuntoisia kalusteita joiden kierrätys on taloudellisesti ja ekologisesti järkevä vaihtoehto.

Autamme mielellämme ylimääräisten kalusteiden poisviennissä, tarjoamalla kierrätyspalveluamme. Lisätietoja kohdasta -> Muut palvelumme -> Kalusteiden kierrätys.

Osa valikoimastamme löytyvistä käytetyistä kalusteista on nähtävillä tiloissamme, osoitteessa Viherkalliontie 8, 02710 ESPOO. Olette tervetulleita katsomaan kalusteita paikan päälle. Suurinosa kalusteista ovat varastoituna, joten suosittelemme ottamaan yhteyttä ennen tuloanne, että teitä kiinnostava tuote varmasti on vielä jäljellä, ja voimme ottaa sen esiin nähtäville. (Puh. 020 779 8810 tai sähköposti info(at)kimeika.fi)

Kotisivuillamme näette myös kuvia valikoimasta löytyvistä käytetyistä toimistokalusteista. Klikkaamalla oikealla olevia nappuloita, pääsette lähemmin katsomaan käytettyjä kalusteita. Pyrimme pitämään kuvat ja saldot ajantasalla, mutta voitte kuitenkin tiedustella saatavuutta asiakaspalvelustamme.

Tarjoamme edulliseen hintaan mallipoistoja.
Uudistamme näyttelyssämme olevia mallityöpöytäryhmiä ja työtuoleja jatkuvasti.  Näin ollen pystymme tarjoamaan Teille kilpailukykyisin hinnoin mallikalusteitamme. Mallipoistoihin voitte tutustua klikkaamalla oikealla olevaa nappulaa "Poisto mallikappaleet".

kimeika
Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan