Kuljetus ja Asennus

Tarjoamme Teille myös kalusteiden kuljetus- ja asennuspalvelun.
Tarjoamme kuljetus- ja asennuspalvelua pääkaupunkiseudun alueella. Tarjoamme palveluamme pääsääntöisesti seuraavilla alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Klaukkala, Tuusula, Kerava ja Sipoo. Sopimuksen mukaan myös muualla!


Kimeika Oy - Kuljetuspalvelu
Toimitamme kalusteet perille asti. Teidän ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka saatte tuotteen kannettua rappuja ylös.  Me hoidamme sen puolestanne. Haluamme panostaa asiakaspalveluun myös kuljetuksissa.  Ammattitaitoiset asentajamme osaavat käsitellä kalusteet asianmukaisesti, jolloin vältymme kuljetusvaurioilta ja saatte kalusteenne ehjinä ja virheettöminä perille.  Kuljetuksen hinta perustuu kuljetusmatkan pituuteen ja siihen, tarvitaanko toimituksessa yksi tai kaksi kantajaa.


Kimeika Oy - Asennuspalvelu
Tarjoamme Teille mielellämme myös kalusteiden asennuspalvelun. Teidän ei tarvitse miettiä, mikä osa menee mihinkin, ammattilaiset kokoavat tuotteet puolestanne. Asennushintamme perustuu käytettyyn asennusaikaan.

 

Näin toimimme:
Tehtaalta uudet toimistokalusteet saapuvat varastotiloihimme kasaamattomina. Toimitamme kalusteet asiakkaalle joko suoraan tehdaspakkauksissa tai sitten esiasennamme kalusteet varastotiloissamme. Suojaamme kalusteet toimituksen aikana, etteivät ne vaurioidu.

Toimitamme kalusteet sopimuksen mukaan katutasoon, tai sitten kannamme ne kerroksiin puolestanne. Puramme kalusteet tehdaspakkauksista tai otamme valmiiksi kasattujen kalusteiden suojat pois. Asentajamme kokoavat kalusteet ja asettelevat ne sinne minne toivotte. Teidän ei tarvitse itse miettiä esim. miten saa siirreltyä isoa mappikaappia, teemme sen puolestanne.

Kun kalusteet ovat asennettu ja sijoitettu omille paikoilleen, keräämme ja viemme mukanamme tehdaspakkauksista kertyvät pahvit ja muovit. Autamme myös mielellämme vanhojen, tarpeettomiksi jääneiden kalusteiden kierrätyksessä. Lisätietoja kierrätyspalvelustamme löydät kohdasta "kalusteiden kierrätys".
kimeika oy

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan