Piano työpöydät

Piano sarja on modernin minimalistisesti suunniteltu toimistokalustesarja, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja erilaisten toiminnallisten työpisteiden muodostamiseen. Piano sarjan työpöydät ja säilytyskalusteet sopivat erinomaisesti sekä työhuoneisiin että avotoimistotiloihin. Yhdelle hengelle tarkoitettujen työpisteiden lisäksi on valikoimassa myös työpöytäkokonaisuuksia kahdelle, kolmelle, neljälle ja useammalle henkilölle.

Piano kalustesarja koostuu erilaisista ja erinäköisistä työpisteistä:
• Pöydät sähkösäädettävillä T-jaloilla (korkeus 61 - 126 cm)
• Pöydät käsin säädettävillä tai kiinteällä korkeudella U-jaloilla (korkeus 65 - 85 cm tai 74 cm)
• Pöydät A-jaloilla (korkeus 74 cm)
• Pöydät levyjaloilla tai lipastoilla (korkeus 74 cm)

Työpöytiin on saatavilla aukot, jotka mahdollistavat erilaisten toiminnallisten ratkaisujen käytön, kuten sähkö- ja verkkoyhteyksien tuomisen työpöydälle.

Piano kalustesarjaan kuuluu myös erilaisia säilytyskokonaisuuksia kuten laatikostoja, sivukaappeja, apteekkarinkaappeja, aputasoja ja pieniä hyllyjä toimistotarvikkeita varten. Näiden avulla työpiste pysyy siistinä.

Piano työpisteisiin on myös saatavilla huovasta valmistettuja akustisia seinäkkeitä ja kaappeihin takapaneeleja, jotka tarjoavat avotoimistoon yksityisyyttä ja alentavat melutasoa.Muutamia Piano työpöytiä on tilattavissa suoraan Kimeikan verkkokaupasta, osoitteesta www.toimistokalustaja.fi --> Piano työpöydät.

Teknisiä tietoja Piano sarjasta Standardin sivuilla, katso pdf- tiedosto tästä.

Takaisin Standardin muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan