Kruna tuolit

Laadukas ja todella upea Kruna tuoli sopii esim. johtajantuoliksi ja edustavaksi neuvottelutuoliksi

Kruna tuolin saatte tuplaverkkoselkänojalla, keinonnahka- tai nahkaverhoilulla. Mallistosta löydätte matala- tai korkeaselkänojaisen tuolin. Kruna tuolin tuplaverkkoversion värivaihtoehdot ovat valkoinen, punainen, sininen, harmaa tai musta. Verhoillussa tuolissa voitte valita kuosin: raidallinen tai salmiakkikuviollinen. Verhoilu- ja värivalikoima on laaja. Katsokaa eri värejä ja materiaaleja tästä.

Voitte tilata Kruna tuolin matallalla selkänojalla ilman käsinojia tai käsinojallisena. Korkea selkänojaisessa Kruna tuolissa on käsinojat. Käsinojat ovat tyylikkäät kiinteät alumiiniset. Halutessanne voitte valita jos haluatte käsinojiin mustan muovi "pehmusteen". Kruna tuoliin voitte valita erilaiset työtuolien jalkaristikot tai tyylikkään kromisen jalkaristikon nappijaloilla. Tuolimallistosta löydätte myös Kruna tuolin kromisella kelkkajalalla, jolloin tuoli soveltuu erinomaisesti esimerkiksi vierastuoliksi.

Kruna tuolin perussäätö on istuimen korkeudensäätö kaasujousella. Lisätilauksesta saatte tuoliin myös keinumekanismin.


Voitte tilata muutaman Kruna neuvottelutuolin suoraan verkkokaupastamme: www.toimistokalustaja.fi --> Neuvottelutuoli Kruna.

Teknisiä tietoja Kruna tuolista Kastelin sivuilla, katso pdf- tiedosto tästä.

Takaisin Kastelin muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan