Krizia tuolit

Krizia tuoleissa on kaunis design ja niissä on hyvä istua

Muovituoli sopii toimistotiloihin, neuvottelutiloihin, kahvitiloihin, koteihin jne. - eli moneen käyttötarkoitukseen.
Löydätte tuolista varmasti mieluisan version! Voitte valita erilaisia värejä, kangasverhoiluja ja jalkarakenteita. Krizia tuolin muovivärit ovat valkoinen, punainen, mokka, musta tai läpinäkyvä. Tuoliin voitte myös valita kangasverhoilun, joko pelkästään istuinosaan tai istuin- ja selkäosaan. Kankaissa on eri hintakategorioita ja eri kankaissa useita värejä.

Krizia tuoliin voitte valita erilaisia jalkarakenteita. Tuoli on päällekkäin pinottava, kun valitsette siihen putkijalat. Putkijaloissa on värivaihtoehtoina harmaa, valkoinen tai krominen. Vaihtoehtoisesti voitte valita tuoliin myös puiset putkijalat, joko pyökinvärisenä tai valkoiseksi maalattuna. Tuoliin voitte tilata myös edustavan jalkaristikon, nappijaloilla tai pyörillä tai laippajalan korkeudensäädöllä.

Krizia tuolista löytyy siis useita erilaisia versioita ja kombinaatioita, minkä ansioista tuoli sopii moneen käyttötarkoitukseen.


Krizia tuoleista voitte tilata muutaman mallin Kimeikan verkkokaupasta, osoitteesta www.toimistokalustaja.fi --> Krizia.

Teknisiä tietoja Krizia tuolista Kastelin sivuilla, katso pdf- tiedosto tästä.

Takaisin Kastelin muihin mallistoihin.

 

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan