Korium työtuolit

Laadukas työtuoli verkkoselkänojalla

Mukavan työtuolin saatte monilla eri ominaisuuksilla: laaja värivalikoima, monipuoliset säädöt, erinäköiset käsinojat ja jalkaristikot.

Työtuoli Koriumissa on mukava joustava verkkoselkänoja. Selkänojan rakenteen väriksi voitte valita mustan tai harmaan. Verkkoselkänojan värivaihtoehdot ovat valkoinen, punainen, sininen, harmaa tai musta. Istuinosaan on tarjolla useita eri kangasverhoiuja ja värejä. Jalkaristikoissa on myös valinnan varaa, voitte valita harmaan, mustan tai alumiinisen jalkaristikon. Korium työtuolin voitte tilata ilman käsinojia, kiinteillä mustilla käsinojilla, säädettävillä 3D tai 4D käsinojilla. Korium työtuolisarjasta löydätte myös työtuolin Korium Plus. Tässä Plus versiossa on verkkoselkänojan päällä kangas- tai nahkaverhoilu. Korium Plus sarjaan voitte aiemmin mainittujen käsinojavaihtoehtojen lisäksi valita kiinteät tyylikkäät alumiiniset käsinojat. Korium Plus työtuolin selkänoja on myös mukavan joustava, vaikka verkkoselkänojan päällä on verhoilu.

Korium työtuolit voitte tilata joko matalalla tai korkealla selkänojalla. Perussäätö on työtuolin istuimen korkeudensäätö kaasujousella. Lisäksi voitte valita säädöiksi synkromekanismin (keinumekanismi), istuimen syvyydensäädön ja selkänojaan ristiseläntuen. Korium tuolisarjasta löydätte myös tyylikkään ja mukavan vierastuolin / neuvottelutuolin.


Korium työtuolin voitte helposti tilata Kimeikan verkkokaupasta, osoitteesta www.toimistokalustaja.fi --> Työtuoli Korium.

Teknisiä tietoja Korium tuolista Kastelin sivuilla, katso pdf- tiedosto tästä.


Takaisin Kastelin muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan