Kontat työtuolit

Laadukas ja ergonominen työtuoli, joka on kaunis, siro ja mukava -Suosittelemme!

Työtuoli Kontatin voitte tilata matalalla tai korkealla selkänojalla. Siron selkänojan saatte topattuna tai verkkokankaalla. Kangas- ja värivalikoima on laaja. Voitte valita Kontat työtuolin ilman käsinojia, kiinteillä muovikäsinojilla, säädettävillä 3D tai 4D käsinojilla. Jalkaristikossakin on valinnan varaa; musta, valkoinen tai harmaa muovinen ristikko tai tyylikäs alumiininen jalkaristikko.

Työtuoli Kontatin perussäätö on istuimen korkeudensäätö kaasujousella. Lisäksi saatte työtuoliin synkromekanismin (keinumekanismi), istuimen syvyydensäädön ja selkänojaan säädettävän ristiseläntuen. Kontat tuolisarjasta löydätte myös tyylikkään vierastuolin / neuvottelutuolin. Työtuolin saatte myös erikoiskorkealla jalkaristikolla, jolloin tuoli soveltuu esim. kassatuoliksi. Kontat kassatuolissa on korkeudensäätö. Tämän tuolin jalkaristikon saatte pyörillä tai nastajaloilla.


Voitte tilata työtuoli Kontatin, topatulla korkealla selkänojalla, kaikilla säädöillä ja 4D käsinojilla suoraan verkkokaupastamme, osoitteesta:
www.toimistokalustaja.fi --> Työtuoli Kontat.

Teknisiä tietoja Kontat tuolista Kastelin sivuilla, katso pdf- tiedosto tästä.

Takaisin Kastelin muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan