Koccola nojatuolit

Kauniit Koccola nojatuolit upealla designilla

Koccola nojatuolit sopivat erinomaisesti toimistoihin ja odotutiloihin ja toimivat hyvänä sisustuselementtinä. Koccola nojatuoli on matalaselkänojainen ja saatte sen yksivärisenä tai kaksivärisenä. Kangasverhoiluja on useita ja värivalikoima on laaja. Voitte valita matalaselkänojaisen nojatuolin pienillä jaloilla tai pyörällisenä. Koccola nojatuoli on 81 cm leveä, 64 cm syvä, 83 cm korkea ja istumakorkeus on 45 cm.

Koccola Plus nojatuolissa on korkea selkänoja. Tämäkin nojatuoli on saatavilla yksivärisenä tai kaksivärisenä. Koccola Plus nojatuolissa on pienet kiinteät jalat. Mitat ovat: 81 cm leveä, 86 cm syvä, 122 cm korkea ja istumakorkeus on 43 cm. Koccola Plus nojatuoliin voitte tilata niskatuen. Nojatuolisarjassa on vielä Koccola Top, tässä versiossa on korkea selkä ja selkänojassa on ommeltu salmiakki kuosi.


Koccola nojatuoli, matalalla selkänojalla, pyörällisenä ja yksivärisenä on tilattavissa suoraan Kimeikan verkkokaupasta, osoitteesta www.toimistokalustaja.fi --> Koccola nojatuoli.

Teknisiä tietoja Koccola nojatuolista Kastelin sivuilla. Katso pdf- tiedosto Koccola mallista tästä,
katso pdf-tiedosto Koccola Plus/Top mallista tästä.

Takaisin Kastelin muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan