Kicca tuolit

Upea, hauska, moderni italialaisen Kastelin Kicca tuoli

Tuoli sopii moneen käyttötarkoitukseen! Esimerkiksi kahvilatuoliksi, vierastuoliksi, salituoliksi, neuvottelutuoliksi ja työtuoliksi.

Kicca on muovituoli, joka on saatavilla monissa eri väreissä. Tuoliin on valittavissa seuraavat muovivärit: valkoinen, oranssi, sininen, harmaa, dove, vihreä, punainen tai musta. Voit myös valita, haluatko tuolin verhoilemattomana, pelkän istuimen verhoiltuna tai istuimen ja selkänojan verhoiltuna. Kankaita ja värejä on useita.

Jalkarakenteessakin on valinnan varaa: Haluatko perus putkijalat? Haluatko jalkojen väriksi harmaan, mustan, valkoisen tai kromin? Haluatko sittenkin jalkaristikon? Saako jalkaristikko olla nappijaloilla tai pyörillä? Haluatko siihen korkeudensäädön? Vai haluatko baarituolin? Kiinteillä jaloilla tai korkeussäädettävällä laippajalalla?

Kicca tuolissa on hauska moderni muotoilu ja sen selkänoja toimii myös käsien tukena. Upean muotoilun ansiosta tuoli on hyvännäköinen, mutta se on myös erittäin hyvä istua. Perus Kicca tuoli putkijaloilla on pinottava. Tuoli on kevyt ja sitä on helppo siirrellä. Muovituoli on myös helppo pitää siistinä, pyyhkäisee vain kostealla rätillä. Tuoli sopii siis erinomaisesti kahviloihin, työpaikan taukotilaan tai ruokalaan ja myös kotiin. Tuoliin on saatavilla riviliitäntä, joten se sopii erinomaisesti saleihin. Kun Kicca tuoliin laittaa jalkaristikon ja esim. kangasverhoilun, on se heti arvokkaamman näköinen ja soveltuu erinomaisesti neuvottelutiloihin. Kicca tuoliin saa myös "kelkkajalan", eli sled jalan. Tämä tyylikäs krominen ja tukeva jalkarakenne on hyvä valinta tuoliin kun tuolin sijoittaa esim. vierastuoliksi työhuoneeseen.

Monipuolinen Kicca tuoli on saanut ainoastaan hyvää palautetta asiakkailtamme!

Kicca tuolit voitte tilata helposti Kimeikan verkkokaupasta, osoitteesta www.toimistokalustaja.fi --> Kicca.

Teknisiä tietoja Kicca tuolista Kastelin sivuilla, katso pdf- tiedosto tästä.

Takaisin Kastelin muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan