Kalea tuolit

Ihanan pirteät ja värikkäät Kalea tuolit sopivat moneen käyttötarkoitukseen

Kalea tuoleissa on useita värivaihtoehtoja. Muovituolin saa yksivärisenä tai kaksivärisenä. Muovivärivaihtoehdot ovat valkoinen, dove, vihreä, punainen, oranssi, sininen, harmaa tai musta. Kaksivärisenä on tuolin sisäosa valkoinen ja takaosan värin saa valita. Kalea tuoliin saa myös istuinosan verhoiltuna, sekä yksivärisessä muovituolissa että kaksivärisessäkin. Tuolin sisäosan saa kokonaan verhoiltuna (istuin- ja selkäosa) yksivärisessä muovituoli versiossa. Kangasvalikoimassa on muutamia eri kategorioita, jotka vaikuttavat hintaan ja joka kategoriassa on useita värejä. Saat siis Kalea tuolin varmasti mieluisan värisenä. Tuoliin voi valita värit, jotka sopivat yrityksen tai kodin sisustukseen tai esimerkiksi yrityksen logon väreihin sopivan.

Kalea tuolin jalkarakenteessa on myös valinnanvaraa. Erilaisten jalkarakenteiden avulla tuoli sopii moneen käyttötarkoitukseen ja eri tiloihin. Perus Kalea tuolissa on putkijalat, jotka ovat saatavilla harmaana, valkoisena, mustana tai kromisena. Kun tuolissa on putkijalat, on se päällekkäin pinottava. Valittavissa on myös jalkaristikko, joko nappijaloilla tai pyörillä. Kalea tuolin saa myös käsinojallisena ja lisävarusteena luentotason ja riviliitännän. Sen saa myös tilattua baarituolina, joko kiinteällä korkealla jalalla tai laippajalalla, jossa on kaasujousi.

Monipuolisesta kivannäköisestä Kalea tuolista löytyy varmasti jokaiselle mieluisa versio!

Joitakin Kalea tuolimalleja voi tilata suoraan Kimeikan verkkokaupasta, osoitteesta www.toimistokalustaja.fi --> Kalea tuolit.

Teknisiä tietoja Kalea tuolista Kastelin sivuilla, katso pdf- tiedosto tästä.

Takaisin Kastelin muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan