Larus

Johtajankalustesarja Larus -Designia toimistoon upeilla siipijaloilla

Della Roveren uusin johtajankalustesarja Larus julkaistiin syksyllä 2015. Larus sarjan on suunnitellut italialainen Studio Stramigioli Associati. Johtajanpöydistä saadaan useita erilaisia pöytäratkaisuja yhdistelemällä erilaisia osia keskenään.

Larus johtajankalusteiden kauneus ja omaperäisyys ovat upeat muodokkaat siipijalat, erilaiset työtasot sekä kiinnikkeet, joilla saadaan yhdistettyä upeita ja ainutlaatuisia työpisteitä. Muodokkaat siipijalat voitte tilata ulospäin käännettyinä tai sisäänpäin käännettyinä. Puujalkojen värivaihtoehdot ovat luonnollinen pähkinä tai tumma tammi. Työtasoksi voitte valita puun tai lasin. Puupöytätasoja on kahta eri kokoa: 170 cm leveä ja 190 cm leveä ja puutason voitte tilata suorakulmaisena tai hieman pyöristettynä. Pöytätasojen puuvärit ovat luonnollinen pähkinä tai tumma tammi. Työtasoksi voitte myös valita kauniin lasitason. Lasitaso on suorakulmainen ja mittoja on kaksi: 170x90 cm tai 190x90 cm. Lasivärit ovat kirkas, ruskea tai musta. Larus työpöydän kokonaisleveyteen vaikuttaa millaiset jalat valitsette, ulospäin käännetyt tai sisäänpäin käännetyt. Lisäksi voitte tilata erilaiset aputasot, sivukaapit ja etulevyt Larus työpöytiin.


Larus johtajankalustesarjaan kuuluvat johtajanpöytien lisäksi erilaiset laatikostot ja kaapit. Pyörällisiä laatikostoja löytyy kolme erimallista: laatikosto 3 vetolaatikolla, laatikosto 2 vetolaatikolla sekä erikoisempi vino laatikosto 3 vetolaatikolla. Vino laatikosto tuo toimistoon upeaa designia ja se on suunniteltu sopimaan Larus työpöydän muodokkaiden siipijalkojen kanssa yhteen. Larus sarjasta löydätte 90 cm leveät avohyllyt ja ovelliset mappikaapit, joita on erikorkuisina: 86 cm, 126 cm, 170 cm ja 207 cm. Sarjaan kuuluu lisäksi hieman erikoisempi avohyllykkö, jossa on kapeammat ja erilailla sijoitetut hyllytasot. Larus avohyllykön leveys on 90 cm ja korkeudet 126 cm ja 207 cm. Asettamalla kaksi korkeaa Larus avohyllykköä vierekkäin, saadaan 180 cm leveä kokonaisuus, johon voitte tilata yhden 90 cm leveän liukuoven. Larus säilytyskalusteiden värivaihtoehdot ovat luonnollinen pähkinä tai tumma tammi. Näiden värien lisäksi voitte tilata ovet valkoisena.


Larus johtajantyöpisteiden ja säilytyskalusteiden lisäksi löydätte sarjasta kaksi erilaista sohvapöytää ja neuvottelupöydät. Sohvapöydistä toinen on suorakulmainen ja toinen siivekäs. Molemmat sohvapöydät ovat 60 cm syviä ja 41,5 cm korkeita. Suorakulmainen pöytä on 110 cm leveä ja siivekäs pöytä 90 cm leveä. Erilaisia neuvottelupöytiä saadaan rakennettua Larus puutyötasoista ja muodokkaista siipijaloista.

Larus johtajankalustesarjan normaali toimitusaika on noin 5- 6 viikkoa tilauksesta.

Katso Larus-sarjan online esitettä, Della Roveren sivuilla, tästä.

Takaisin Della Roveren muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan