eKompi

Kaunis ja toimiva Della Roveren eKompi sarja

eKompi toimistokaluste sarjasta löytyvät mm. suorat perus työpöydät. Jalkarakenteeksi voi valita melamiini levyt tai valkoiset metallijalat, tai vaikka molemmat! Eli toiselle puolelle tulee melamiinilevy jalaksi ja toiselle puolelle valkoinen metalli jalka. eKompi työpöydät ovat hinnaltaan kilpailukykyisiä. eKompi sarjasta löytyy myös kulmatyöpöydät ergonomisella muodollaan. Suorista pöytälevyistä saadaan myös rakennettua kulmapöydät. Työpöytien värivaihtoehdot ovat pähkinä, valkoinen tai vaahtera.

eKompi työpöytiin on saatavilla myös lisävarusteita. Kuten työpöytään etupaneeli/ etulevy tai pieni vetolaatikko joka kiinnitetään pöytälevyn alle. Tässä laatikossa voidaan säilyttää esimerkiksi kyniä. Nämä lisävarusteet ovat metallia ja värivaihtoehdot ovat vihreä tai antracite. Sarjaan kuuluu myös "sermi" joka on melamiinilevy joka toimii näköesteenä ja antaa työpisteelle hyvän työrauhan. Tämä melamiini sermi on kooltaan 80 cm leveä ja 110 cm korkea. Sermiin on saatavilla erikokoisia metallihyllyjä.

Erikokoisten ja muotoisten työpöytien lisäksi, kuuluu eKompi sarjaan myös laatikostoja, mappikaappeja ja avohyllyjä. Laatikostot ovat pyörällisiä ja lukollisia. Kaappeihin kuuluu myös lukko ja ovet voivat olla melamiinia tai lasia. Värivaihtoehdot ovat samat kuin pöydissä; pähkinä, valkoinen tai vaahtera.

eKompi sarjasta löytyy myös kaunis neuvottelupöytä joka on saatavilla kahdessa eri koossa. Neuvottelupöydässä on vähän muotoa, se ei ole ihan suora, mikää tekee siitä kauniin ja vähän erikoisemman. Neuvottelupöytä on ns. venemalli. Pöydän jalkarakenteena toimivat melamiinilevyt. Lisävarusteena saadaan pöytään kaapelilaatikot. Neuvottelupöytä on 110 cm syvä ja 200 cm TAI 250 cm leveä. Värivaihtoehdot ovat pähkinä, valkoinen tai vaahtera.

 

Tilaa eKompi sarjan tuotteita helposti Kimeikan verkkokaupasta, osoitteesta www.toimistokalustaja.fi --> eKompi.

Katso online eKompi työpöytäesitettä, Della Roveren sivuilla, tästä.

Takaisin Della Roveren muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan