Edison Reception

Upeat vastaanottotiskit!

Vastaanotto on yrityksen käyntikortti.
Millaisen kuvan haluat antaa yrityksestäsi? Ihminen saa vaikutelman siitä, mitä hän ensimmäisenä näkee - vastaanoton.
Panosta siis tyylikkääseen ja edusatavaan vastaanottoon.

Della Roveren Edison Reception sarja koostuu erilaisista tiskiosista, joista saadaan rakennettua mieluisia kokonaisuuksia. Alta löydätte kuvia vastaanottotiskeistä ja mittakuvat eri tiskinosista.


Valikoimasta löytyy suora tiskiosa, joka on 90 cm leveä sekä kaksi erikokoista pyöristettyä osaa. Toinen pyöristetty osa on 45 astetta kaareva ja 127 cm leveä, toinen on 60 astetta kaareva ja 165 cm leveä. Vastaanottotiskiin on myös 90 asteen osa / pylväs. Tiskinosissa on etulevy ja siihen päälle asiakastaso tai ns. hylly. Tämä asiakastaso on maitolasia ja se on 30 cm syvä. Tiskinosa on aina 109 cm korkea.

Edison sarjaan kuuluu vielä pöytälevyt tiskiosan taakse. Suoraan tiskiosaan löytyy suora pöytälevy, jonka leveys on 90 ja syvyys 70 cm. Pyöristetyille tiskinosille löytyy pöytälevyjä joko pyörteen sisäpuolelle tai ulkopuolelle. Lisäksi sarjassa on pöytälevy 90 asteen kulmaan.

Sarjaan kuuluu vielä etulevy, joka peittää ainoastaan työtekijän jalat. Eli tämä etulevy asennetaan pöytälevyn alle. Tämä on loistava ratkaisu, jos vastaanottotiskillä otetaan asiakkaita vastaan siten, että asiakkaat istuvat ja asioivat.

Edison vastaanottotiskien värivaihtoehdot ovat: vaahtera, alumiininharmaa, valkoinen tai tumma tammi.

Vastaanottotiskiin on myös mahdollista teettää yrityksen logo ja nimi. Ne valmistetaan teräksestä/ pleksilasista ja voidaan teettää sekä suoraan tiskiosaan että kaarevaan osaan.

Edison Reception sarjasta saadaan rakennettua useita erilaisia kombinaatioita ja sopivia vastaanottotiskejä erikokoisiin tiloihin. Laskemme mielellämme tarjouksen juuri Teidän tiloihinne sopivalle vastaanottotiski-kokonaisuudelle. Muutama vastaanottotiski ratkaisu löytyy myös verkkokaupastamme, osoitteesta www.toimistokalustaja.fi --> Vastaanottotiskit - Edison.

Katso online Edison Reception esitettä, Della Roveren sivuilla, tästä.

Takaisin Della Roveren muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan