Antri toimistokalusteet

Antri toimistokalustesarjasta löytyvät työpöydät, neuvottelupöydät, mappikaapit, vaatekaapit, avohyllyt, esitehyllyt ja laatikostot

Antri toimistokalusteet ovat yksinkertaiset ja käytännöilliset. Antri sarjasta saadaan rakennettua edulliset ja toimivat ratkaisut useaan erilaiseen toimistotilaan. Pöytätasoja löytyy useita erikokoisia, muotoisia ja värisiä. Antri kalsutesarjasta löytyvät myös laatikostot ja erikokoiset kaapit ja avohyllyt. Erilaisia työpöytiä ja työpisteitä saadaan rakennettua yhdistämällä pöytätasoja, laatikostoja ja kaappeja. Antri toimistokalusteista saadaan varmasti mieluisa kokoonpano toimistoon kuin toimistoon.

Antri toimistokalusteiden värivalikoima on laaja. Työpöytien värivaihtoehdot ovat valkoinen, latte tai koivu. Aputasoihin, kaappien oviin ja laatikostojen etulevyihin ja kansilevyihin voi aiemmin mainittujen värien lisäksi valita punaisen. Avohyllyt sekä kaappien ja laatikostojen rungot ovat aina sementinharmaan väriset.

Työpöytätasoja löytyy kulmamallisena useassa koossa ja kulmamalliseen pöytätasoon voi yhdistää erikokoisia aputasoja. Antri pöydistä saadaan siis sekä pieniä että isoja kulmapöytiä. Aputasoja löytyy erikokoisia suorakulmaisia sekä pyöristettyjä malleja. Työpöytiin voidaan asentaa metalliset putkijalat tai sitten jalkarakenteena voidaan myös käyttää laatikostoa, hyllyä tai kaappeja. Pöytälevyistä saadaan myös rakennettua toimivat neuvottelupöydät.

Standardin elektroniseen esitteeseen on koottu muutamia työpistekokoonpanoja, joita Antri sarjasta saadaan rakennettua. Nämä Antri työpisteet löytyvät myös verkkokaupastamme. Tutustu Antri pöytäryhmiin ja Antri neuvottelupöytiin.

Antri kalustesarjasta löytyy myös yksinkertaiset vastaanottotiskit. Työpöytään asennetaan korkea melamiini etulevy ja etulevyyn saadaan tiskilevy / asiakastaso. Etulevy on 103,4 cm korkea ja asiakastaso on 30 cm syvä. Osia on saatavilla eri leveyksillä.

Antri sarjan mappikaapit ja avohyllyt ovat vakiomittaisia. Leveydet ovat 40 cm ja 80 cm. Syvyys mappikaapeissa on 36 cm ja avohyllyissä 34 cm. Korkeudet ovat 72 cm, 91 cm, 165,5 cm ja 201 cm. Lisäksi sarjasta löytyy muutama vaatekaappi. Antri laatikostoja on saatavilla työpisteiden jaloiksi, jolloin alla ei ole pyöriä ja lisäksi löytyy yksi pyörällinen laatikosto. Kaapit ja laatikostot ovat saatavilla lukollisina lisätilauksesta.


Antri kalustesarjan työpöytiä, hyllyjä ja kaappeja on tilattavissa Kimeikan verkkokaupasta, osoitteesta www.toimistokalustaja.fi --> Antri.

Teknisiä tietoja Antri sarjasta Standardin sivuilla, katso pdf- tiedosto tästä.

Takaisin Standardin muihin mallistoihin.

Kimeika Oy www.kimeika.fi Myyntinäyttelymme avoinna:
Viherkalliontie 8
www.toimistokalustaja.fi Maanantai - Torstai klo 9:00 - 17:00
02710 ESPOO puh. 020 779 8810 Muina aikoina sopimuksen mukaan